helbredere Find din helbreder her

... vi er hinandens verden og hinandens skæbne. K. E. Løgstrup
Anne-Marie Risbjerg

Anne-Marie Risbjerg

Clairvoyant Reikimester, Ho´oponopono teacher, Coach, systemisk Familieterapeut, healingsterapuet, spirtuel lærer

Behandlingsformer: Clairvoyance, Coaching, Kranio-Sakral Terapi, Parterapi, Regressionsterapi, Reiki Healing, Reikimester,
Erfaring med: Angst, Blive bedre til egne behov, Depression, Drømmetydning, Dødsangst, Familie problemer, Fobier, Fødselsdepression, Har du fået et chok, Hjælp til at sige fra, Livskrise, Menstruationssmerter , Migræne og hovedpine , Misbrug, Mobning, Nervøse tilstande, Partner problemer, Personlighedsforstyrrelser, Psykiske lidelser, Psykoser, Selvtillid, Selværd, skyld og skam , Smertebehandling generelt, Sorg, Spændinger , Stress, Søvnproblemer, Tidligere liv regression, Traumer, Trænger du til forandring , Udbrændthed, Vrede,

Hvad er Reikiaf: Anne-Marie Risbjerg

 

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki betyder, at den energistrøm, som flyder i auraen, forøges.

Reiki er en spirituel udviklingsvej.

Reiki er naturlig helse.

Reiki giver os mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os: I stemmen, når vi taler eller synger. I vore kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer - og måden vi vælger at føre dem ud i livet på.

Reiki bringer os derhen hvor vi har mest behov for at være og accelererer alle processerne i vor udvikling.
Den øgede energi-gennemstrømning, som auraen påvirkes af, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles mere intenst, dybere, rigere og tættere på.

Reiki bliver en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Du kan vælge at få Reiki behandling hos en af de mange, som har lært at give Reiki - eller du kan lære at give det til dig selv. Mange mennesker har meget fine resultater med selvbehandling med Reiki healing.

Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejde med syge, ældre og døende mennesker.

Til gravide og ved fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter.

Udvalgte kurser

All Is Well, Hay House

Lær, hvad der forårsager de ubalancer og sandsynlige mentale årsager til fysiske sygdomme, der forhindrer dig i at leve det liv du fortjener. Deltag på dette helt unikke 5 lektioners online kursus med Louise Hay og Maria Mona Lisa Schulz, M.D., PH.D.

Wayne Dyer er ikke hos os mere

Men det er den visdom han har formidlet igennem alle årene han levede. Her har du mulighed for at deltage på et online kursus på 3 lektioner som Dr. Wayne Dyer har lavet sammen med Dr. Bruce Lipton.Mere Inspiration

Besøg nogle af de websites fra Hay House der gør et stort indtryk på den verden vi lever i. gør et stort indtryk på den verden vi lever i.


» Se endnu flere..

Vi anbefaler også disse e-bøger

Vi har fundet disse rigtig gode e-bøger som du kan købe direkte hos HayHouse og læse med det samme. Du kan både købe dem til iTunes og Kindle.

Køb Lydbøger her, vi har udvalgt følgende

Vi har fundet disse lydbøger frem til dig. Det er ofte forfatteren der selv læser bøgerne op, så oplevelsen er altid virkelig intens. Du kan købe dem direkte hos HayHouse og høre dem med det samme.

Udvalgte online kurser og online video

Køb kurser og videoer fra de mennesker der har viet deres liv til at formidle deres erfaring og visdom.

Tilmeld din faglige profil til helbredere.dk
I december måned blev denne side vist 892 gange.